Afbeelding

Muziekvereniging Apollo uit Nieuwe-Tonge start een uniek en onderscheidend orkest.

Actueel 455 keer gelezen

Op Goeree-Overflakkee start Dagorkest voor HaFaBraMuzikanten. (Harmonie-, fanfare- en brassband). Het orkest repeteert overdag en werkt in een korte periode (8 tot 10 weken) naar een concert toe dat wordt gekoppeld aan een actueel thema of gebeurtenis binnen de regio.

Het eerste project dat gestart wordt is "muzikaal Goeree-Overflakkee", een muzikale reis over het mooie en veelzijdige eiland Goeree-Overflakkee. Dit project wordt afgesloten met deelname aan het Blaasmuziekfestival Goeree-Overflakkee op 26 oktober in Middelharnis.

Bent je niet in het bezit van een eigen instrument? Apollo kan bemiddelen bij het huren van een instrument. Om de kwaliteit van het concert goed te laten zijn wordt er verwacht dat je minimaal 6 van de repetities inclusief de generale aanwezig bent. De partijen worden verdeeld door de dirigent gebaseerd op het opgegeven niveau en orkestervaring.

De repetities zijn in Ons Ons Dorpshuis te Nieuwe-Tonge van 9:30-11:30 uur en start op donderdag 12 september 2019. Op zaterdag 26 oktober (avond) op het Blaasmuziekfestival in Middelharnis en donderdag 31 oktober (ochtend) in een zorginstelling voor ouderen op Goeree-Overflakkee. 

De kosten voor deelname aan het projectorkest zijn € 50,-. inclusief bladmuziek . De muzikale leiding van het projectorkest is in handen van Hugo Verweij.

Voor verdere informatie en/of aanmelden voor het projectorkest kunt u contact opnemen via www.Projectorkestgo.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant