Voorzitter Bert Zwanenburg (rechts) met de directie van RF Transport en Warehousing, Ruud Fleuren (links) en Klaas Fleuren (midden).
Voorzitter Bert Zwanenburg (rechts) met de directie van RF Transport en Warehousing, Ruud Fleuren (links) en Klaas Fleuren (midden).

4 jaar shirtsponsor: RF Transport & RF Warehousing

Algemeen 1.887 keer gelezen

De enthousiaste ondernemers Ruud en Klaas Fleuren verbinden hun jonge bedrijf voor een langere periode aan MSV&AV Flakkee.
Met hun ondernemingsgroep zijn zij op zoek naar groeimogelijkheden voor hun locaties op Goeree-Overflakkee en Rotterdam en verbinden daarom graag hun naam aan de vereniging als shirtsponsor.
Directeur Ruud Fleuren: “Wij denken hiermee de naamsbekendheid van ons bedrijf een extra impuls te geven doordat onze naam op het shirt van de selectie zal verschijnen voor de aankomende 4 jaar. Het is dan ook een bewuste keuze om dit niet voor even te doen, maar voor een langere periode bij een vereniging die méér dan een eeuw oud is. Ook zij zijn dus geen eendagsvlieg. Omdat het voormalige bedrijf van onze vader (Fleuren Compost) al jaren samenwerkt met MSV&AV Flakkee kennen wij de vereniging door en door als betrouwbaar, reden waarom onze kinderen eveneens sporten bij deze vereniging”.
Directeur Klaas Fleuren vult aan: “Tevens hebben wij als bedrijf oog voor de jeugdafdeling, reden waarom wij tevens sponsor worden van de jongste groep, de jeugd tot en met 7 jaar. We kijken uit naar deze samenwerking”.
Voorzitter Bert Zwanenburg is verheugd om deze voor de vereniging nieuwe partner langdurig aan zich te binden en rekent op een langdurige samenwerking. “ Samen de vereniging verder uitbouwen, met het vizier gericht op de toekomst”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant