Lokaal adverteren in Groot Goeree-Overflakkee

Als je de inwoners van Goeree-Overflakkee wilt bereiken met lokale promotie, kunnen we zeker helpen om jouw doelstellingen te realiseren!

Geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie of naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met onze media-adviseur Sam van der Welle verkoop@ggof.nl
of telefonisch via T. 06 - 2014 6055.

(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).
Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de mogelijkheden.


Adverteren in Hoeksche Waard

Adverteren in Groot Goeree-Overflakkee

Met Groot Goeree-Overflakkee kun je een groot publiek bereiken op Goeree-Overflakkee. Daarnaast hebben wij ook een groot bereik online via onze lokale nieuwswebsite www.ggof.nl, waar wij gemiddeld 22.500 pageviews per maand genereren. Hierdoor bieden wij extra attentiewaarde aan jouw advertentie of nieuwsitem.

Groot bereik: krant en online

Met 22.500 exemplaren in oplage en een verspreidingsgebied op Goeree-Overflakkee, bereikt de krant van Groot Goeree-Overflakkee een groot publiek. Deze krant verschijnt elke dinsdag en onze nieuwswebsite, ggof.nl, heeft een gemiddelde van 127.000 pageviews per maand.

Groot Goeree-Overflakkee in het kort:

• Oplage krant: 22.500 exemplaren
• Verspreidingsgebied: Goeree-Overflakkee
• Verschijningsdag: dinsdag
• Nieuwssite ggof.nl: 127.000 pageviews per maand

Advertentie plaatsen in Groot Goeree-Overflakkee?

Zorg dan dat je advertentie uiterlijk maandag om 11.00 uur bij ons is aangeleverd.
De aanleverspecificaties zijn hier te vinden
en je kunt je advertentie versturen naar opdrachten@groothellevoetmediacentrum.nl.

Op bezoek bij Groot Hellevoet Mediacentrum

We ontvangen je graag op afspraak. Ons kantoor bevindt zich op bedrijvenpark Kickersbloem 2 aan de Christiaan Huygensweg 9 in Hellevoetsluis.
Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en we kijken ernaar uit om je te ontvangen.Kantoor van GrootHellevoet Mediacentrum aan de Christiaan Huygensweg in Hellevoetsluis


Bereik vergroten

Naast het verspreidingsgebied dat hierboven is genoemd, bieden wij ook de mogelijkheid om jouw advertentie onder de aandacht te brengen in andere regio's, zoals Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Nieuwenhoorn, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Brielle, Zwartewaal, Vierpolders, Nissewaard en De Hoeksche Waard. Hierdoor kunnen wij jouw bereik vergroten.

Alle diensten van Groot Goeree-Overflakkee

Naast het uitgeven van Groot Goeree-Overflakkee is Groot Hellevoet Mediacentrum een lokale verbinder die veel meer kan betekenen voor jouw onderneming. Als totaaloplosser bieden wij diensten aan zoals het maken van websites, beheren van social media kanalen, vormgeven van jouw huisstijl en het promoten van je onderneming. Wil je meer weten? Lees dan onze mediabrochure.