Als u het bij hen op tafel kan zetten wordt er geprobeerd of het nog te repareren is. In ongeveer de helft van de gevallen lukt dat nog ook.
Als u het bij hen op tafel kan zetten wordt er geprobeerd of het nog te repareren is. In ongeveer de helft van de gevallen lukt dat nog ook.

Weggooien? Mooi niet! Kom repareren op zaterdag 4 mei!

Algemeen 329 keer gelezen

Zaterdag 4 mei is het Repair Café Goeree Overflakkee weer actief. Naast de ruime kantine van Goed voor Goed in Sommelsdijk hebben ze de beschikking over een mooie ruimte om al hun reparatiematerialen te bewaren. Dus als u hulp zoekt bij een reparatie kunnen ze u wellicht helpen. Om een idee te geven van de omvang van de te repareren spullen: als u het bij hen op tafel kan zetten wordt er geprobeerd of het nog te repareren is. In ongeveer de helft van de gevallen lukt dat nog ook.

Voor reparaties aan computers, tablets en mobieltjes zijn ze niet ingericht. Daarvoor verwijzen ze u graag naar de lokale ondernemers op dit gebied.

Reparaties zijn gratis en ze worden uitgevoerd door onze vrijwillige reparateurs samen met u. Nieuwe onderdelen komen natuurlijk voor uw eigen rekening. U kunt deze onderdelen meebrengen als u komt. Of u zoekt samen met de vrijwilligers uit wat u nodig heeft. Dan kunt u op een volgende Repair ochtend mét de juiste onderdelen samen verder werken. Uw vrijwillige bijdrage gebruiken we voor de vaste kosten van ons café. Tenslotte vragen ze de artikelen graag schoon en droog aan te bieden. De vrijwilligers zien u graag vanaf 10.00 uur bij Goed voor Goed, Gerard Walschapstraat 9 te Sommelsdijk. Aanname reparaties tot 12.00 uur. Bij grote drukte en voor tijdrovende reparaties moeten zij de aanname helaas eerder sluiten.

Voor meer informatie: www.repaircafego.nl en www.Repaircafe.org

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant