Afbeelding

Succesvolle opening van project Titi bij Faunapark Flakkee

Algemeen 521 keer gelezen

Op donderdagmiddag opende Faunapark Flakkee officieel hun nieuwste initiatief, Project Titi, dat zich richt op het beschermen en herstellen van de natuurlijke habitats van de Titi-aapjes in Colombia.

Wethouder B.J. Bruggeman was aanwezig om het project te openen met een voorleessessie uit het inspirerende voorleesboekje “De avonturen van bijzondere dieren.” Dit boekje, waarvan de opbrengst volledig wordt geïnvesteerd in het planten van bomen in Colombia, neemt de lezer mee op een avontuur door de regenwouden van Zuid-Amerika en benadrukt het belang van natuurbehoud. Voor de leerlingen van de OBS De Molenvliet uit Stad aan ’t Haringvliet was er een PowerPoint presentatie over het pinche aapje en een filmpje van het IUCN NL 0ver “Proyecto Titi”. Deze leerlingen gaan een sponsorloop doen voor de pinche aapjes, om zoveel mogelijk bomen te kunnen planten.

Petra Blokker, namens Faunapark Flakkee, sprak haar dank uit aan alle aanwezigen: “We zijn overweldigd door de steun en het enthousiasme van iedereen. Samen maken we een wezenlijk verschil voor de natuur en dragen we bij aan een groenere toekomst.” Het park blijft zich inzetten voor educatie over en het behoud van natuurlijke habitats.

Voor meer informatie over Project Titi en hoe u kunt bijdragen aan de bescherming van natuurlijke habitats, bezoek www.faunaparkflakkee.nl of stuur een e-mail naar info@faunaparkflakkee.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant