Martin Langendoen: wissel van team 158 in 2017 in Frankrijk.
Martin Langendoen: wissel van team 158 in 2017 in Frankrijk.

Borrelen bij Croissy met Roparun teams 158 en 159

Actueel 224 keer gelezen

Middelharnis - Op 19, 20 en 21 mei aanstaande doen team 158 en 159 voor de 26ste keer mee aan de Roparun. In de afgelopen maanden hebben alle "Goeree-Overflakkee Runners" keihard getraind om de afstand van Parijs naar Rotterdam zo snel mogelijk af te leggen, waarbij het doel van de Roparun: "samen voor ondersteunende zorg voor mensen met kanker", ten alle tijden centraal staat.

Als u de Goeree-Overflakkee runners voorafgaand aan de Roparun nog een hart onder de riem wilt steken, dan kan dat natuurlijk.

Hans Pijls meldt: 'Op zaterdag 12 mei aanstaande organiseren wij namelijk vanaf 17:00 uur tot 19:00 uur, in samenwerking met Croissy, een gezellige borrel met hapjes.

De kosten voor deze gezellige en smaakvolle avond bedragen 25 euro per persoon. Hiervoor verzorgen wij de hapjes en zijn tevens 3 consumpties inbegrepen. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede van de Roparun. Verder zal er op deze avond tevens een loterij plaatsvinden waarbij prachtige prijzen worden verloot.

Wilt u graag komen én bent u benieuwd naar waarom de Goeree-Overflakkee runners meedoen aan de Roparun, meldt u dan snel aan bij Hans Pijls, en wel door een mail te sturen naar hanspijls1@cloud.com.'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant