Afbeelding

Boekenmarkt - 3 zaterdagen in Exoduskerk Sommelsdijk

Algemeen 264 keer gelezen

Goed nieuws voor alle boekenliefhebbers die uitkijken naar de boekendagen van de Exoduskerk in Sommelsdijk /Middelharnis. De eerste verkoopdag is op zaterdag 22 oktober. De boekenmarkt van de Exoduskerk is divers en uitgebreid en hoort tot één van de grootste van Goeree Overflakkee. De boeken liggen overzichtelijk op rubriek gerangschikt.

Natuurlijk romans, thrillers, literatuur, hobby- en kinderboeken. Bijzondere exemplaren over WO2, streek- en algemene geschiedenis (veel eilandgeschiedenis). Natuurlijk een groot aantal boeken over religie. Zij mochten dit jaar uit een particuliere verzameling een prachtige collectie kunstboeken ontvangen. Antiquariaat is al jaren een onderdeel van onze boekenmarkt. Ook de collectie CD’s en DVD’s mag er zijn.

Deze veelzijdige boekenmarkt, die wij in de ontmoetingsruimte van de kerk willen houden, is ruim van opzet. De dan geldende gezondheidsregels worden daarbij gehandhaafd. Ook is er een looproute. Dus naar de Exodus… op de zaterdagen 22, 29 oktober en 5 november 2022.

Tijdens de ontmoetingsdagen is de boekenmarkt ook vrijdagavond 4 november (19.00- 21.30 uur) te bezoeken. Het gebouw is op zaterdagen geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

Exoduskerk – Dorpsweg 97a – Sommelsdijk/Middelharnis. De boekenmarkt is onderdeel van de ontmoetingsdagen van de Exoduskerk. De opbrengst gaat naar activiteiten en onderhoud van de kerk en ook wordt een deel bestemd voor goede doelen.
Informatie; Bert Voorberg - bertvoorberg31@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant