Gert-Jan van der Valk draagt het voorzitterschap de BIZ over aan Yvonne Willebrand-Schutrup.
Gert-Jan van der Valk draagt het voorzitterschap de BIZ over aan Yvonne Willebrand-Schutrup.

Gert-Jan van der Valk neemt afscheid van de BIZ

Algemeen 60 keer gelezen

Toen ik in 2019 aantrad als voorzitter van BIZ Middelharnis Centrum kon ik niet bevroeden dat we in een situatie terecht zouden komen die we nu alweer bijna twee jaar ervaren.
Wat een bijzondere tijd waarin persoonlijke ontmoetingen op een laag pitje stonden en de “ledenvergaderingen” van de BIZ die niet op een fysieke manier konden plaatsvinden. Persoonlijk heb ik dat absoluut als een groot gemis ervaren.
Toch is er veel gebeurd in de afgelopen paar jaar en kijk ik er op een positieve wijze op terug. Wat is er veel creativiteit en flexibiliteit getoond door ondernemers en ook geduld, wat meestal niet de sterkste eigenschap is van een ondernemer.
Er waren voor mij twee belangrijke hoofddoelen de afgelopen twee jaar. Een operationele centrummanager en het voor elkaar krijgen van een tweede BIZ periode 2022-2026. Beiden zijn, mede dankzij jullie, voor elkaar gekomen! Dit naast alle andere, niet minder belangrijke, activiteiten die pas nog in een bericht zijn genoemd.
Een mooi moment om het stokje over te dragen aan een nieuwe frisse voorzitter, Yvonne Willebrand-Schutrup.
Vanaf deze plaats dank aan de collega bestuursleden voor de fijne samenwerking. Dank voor het vertrouwen en de contacten met jullie als ondernemers.
Ik wens u allen goede zaken in 2022 en de jaren die komen gaan, maar bovenal wens ik dat u dat in een goede gezondheid mag doen!         

Uit de krant