FL Beveiliging: nieuwe naam markeert professionalisering en meer slagkracht
FL Beveiliging: nieuwe naam markeert professionalisering en meer slagkracht

FL Beveiliging: nieuwe naam markeert professionalisering en meer slagkracht

Algemeen 1.023 keer gelezen

Nieuwe-Tonge - De Flakkeese Beveiligingsdienst gaat verder onder de naam FL Beveiliging. Per 1 juli is er niet alleen een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk, maar ook gaat het bedrijf de volgende stap maken. FL Beveiliging is gevestigd in een nieuw pand te Nieuwe-Tonge.

“De Flakkeese Beveiligingsdienst is al bijna dertig jaar een begrip op Goeree-Overflakkee. Er is een flinke klantenkring opgebouwd op het eiland en erbuiten”, zegt Ralph Potappel. Hij is de nieuwe eigenaar van het bedrijf dat vanaf 1 juli FL Beveiliging heet.

Potappel kent de Flakkeese Beveiligingsdienst al vele jaren. “Jarco Kosten, die mede het bedrijf heeft ontwikkeld tot wat het nu is, zocht ondersteuning om een volgende stap te maken met de dienstverlening. Kosten wilde professionaliseren, het bedrijf uitbouwen en ook meer buiten het eiland opereren.”

De gezochte ondersteuning kwam van The Safety Network, een keten van acht bedrijven in Nederland, Duitsland en België die gericht is op het creëren van veiligheid. The Safety Network telt vijfhonderd medewerkers verdeeld over tien locaties. De aangesloten bedrijven vullen elkaar aan en werken zelfstandig. “De Flakkeese Beveiligingsdienst is voor The Safety Network een mooie aanvulling,” aldus Potappel, die al mede eigenaar is van bedrijven van deze keten en nu dus ook is van FL Beveiliging.

Fris jasje
Er verandert van alles. De Flakkeese Beveiligingsdienst heeft een nieuwe naam: FL Beveiliging. Daarnaast is er een nieuwe huisstijl en dus een nieuw logo, nieuwe bedrijfskleding, een nieuwe website et cetera. Maar natuurlijk is er ook geïnvesteerd in de mensen, hun materieel en ondersteunende systemen. Ralph Potappel: “Een professionaliseringsslag, waarmee we onze dienstverlening en uitstraling verbeteren en de volgende stap kunnen maken met de organisatie.”

Het nieuwe pand, aan de Molendijk in Nieuwe-Tonge, is centraal gelegen op het eiland, biedt meer dan voldoende mogelijkheden voor overleg en heeft genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Bovendien is een deur verderop de regiolocatie van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, waarmee FL Beveiliging regelmatig contact heeft. “Samen hebben we dezelfde missie: Goeree-Overflakkee veilig houden.”

Veiligheid borgen
Er verandert van alles, maar veel blijft ook hetzelfde. Potappel: “Wat niet verandert, is het borgen van de veiligheid op Goeree-Overflakkee en daarbuiten, wat FL Beveiliging al bijna dertig jaar doet. 24 uur per dag. Met de focus op de klant. En met een gemotiveerd team. De dagelijkse leiding van FL Beveiliging blijft in handen van Jarco Kosten.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant