Er werd fanatiek in de buitenlucht gesport  bij Dynamic Motion.
Er werd fanatiek in de buitenlucht gesport bij Dynamic Motion.

ASV Oostflakkee is weer actief

Algemeen 402 keer gelezen

Oude-Tonge- Het zijn ongebruikelijke tijden. Zo ook de activiteiten tijdens deze coronacrisis door de Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee.

Onlangs werd bij alle leden een bosje bloemen bezorgd met een bijpassend kaartje. Gezien het aantal binnengekomen reacties werd deze geste zeer op prijs gesteld. De leden die wat verder weg wonen werden niet vergeten. Zij ontvingen via de post een kaart.
Op donderdag 14 mei kon er na ruim twee maanden ook weer begonnen worden met sporten bij Dynamic Motion. Doordat dit nog niet binnen kan vanwege de richtlijnen van het RIVM stonden alle apparaten in de open lucht opgesteld.
Ondanks de, gezien de tijd, wat lage temperatuur was de opkomst groter dan verwacht. Het enthousiasme van de deelnemrs, die in twee groepen waren verdeeld, was er echter niet minder om.
Helaas gaat ook een aantal activiteiten niet door of staat op losse schroeven.
Het reisje naar destilleerderij ‘Nolet’ in Schiedam gaat definitief niet door. Dit is eveneens het geval met de barbecue van 10 juli.
De geplande vakantieweek naar Ootmarsum van 6 t/m 12 juni is reeds verschoven naar 8 t/m 14 augustus. Binnenkort wordt hierover een besluit genomen over het al dan niet doorgang van deze vakantieweek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant