Afbeelding

Leerlingen Muziekgebouw laten van zich horen

Algemeen 194 keer gelezen

Op dinsdag 4 februari aanstaande is er weer een voorspeelavond in het Diekhuus, dit keer met dwarsfluit- en piano leerlingen. Via het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee krijgen zij les van Lisette van den Broek (dwarsfluit) en Piet Westhoeve (piano) en beide docenten hebben voor u een aantrekkelijk programma samengesteld.

De fluitisten presenteren zich met leuke stukjes en duetten. En enkele leerlingen hebben onlangs hun praktijk muziek examen gedaan en laten hun stukken nogmaals horen! 
Zo kunt u luisteren naar Inge de Ronde  met de Serenade van Woodall en Lilian Pals die een bewerking speelt van de prachtige Pavane van Faure.

Alle fluitisten worden op piano begeleidt door Piet Westhoeve. De pianisten laten zich horen met leuke stukken uit de methodes. Constantijn Visser laat van zich horen en ook broer Steven speelt prachtige stukken uit de methodes. 

Om dat allemaal te zien en te beluisteren bent u van harte uitgenodigd deze uitvoering bij te wonen. Dinsdag 4 februari, aanvang 19.00 uur in de Rabobankzaal van Het Diekhuus aan het Beneden Zandpad no. 7 in Middelharnis. De toegang is gratis. De leerlingen en hun docenten hopen op uw stimulerende aanwezigheid!
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant