Afbeelding
Foto: Jacquelien Wielaard

RGO Academy op 6 februari 2020

Algemeen 373 keer gelezen

Op 6 februari a.s. organiseert de ouderraad van de RGO Middelharnis in het kader van RGO Academy weer een informatieve avond over 'Het puberbrein'. We hebben voor deze avond de volgende interessante workshops georganiseerd:
Puber & zelfbeeld
• Gameverslaving
• Fear of missing out (Sociaal media)
• Gebruik verdovende middelen

19.00 - 19.30 uur Inloop met koffie en thee (aula RGO, Kon. Julianaweg)
Op deze avond zal teamleider Menno Meerbach de inleiding van de avond verzorgen. Na de inleiding worden een aantal workshops aangeboden, verzorgd door gastsprekers/deskundigen.

De RGO Academy wordt georganiseerd voor alle ouders van RGO-leerlingen en geïnteresseerden. Het wordt een interessante avond, waarbij het thema vanuit verschillende visies belicht zal worden en waar in kleinere groepen tijdens de workshops deelonderwerpen behandeld worden. Iedere bezoeker kan aan 2 workshops deelnemen.
U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar: academy@rgomiddelharnis.nl. Wij verzoeken u in de e-mail aan te geven met hoeveel personen u komt en naar welke 2 workshops uw voorkeur uitgaat. De organisatie van de avond maakt vervolgens een indeling. Op basis van het aantal aanmeldingen moeten soms keuzes worden gemaakt, maar er wordt uiteraard zoveel mogelijk gekeken naar uw voorkeur.
Wilt u uiterlijk 3 februari laten weten of u naar de RGO Academy-avond komt?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant