Het 50-leden tellende Christelijk Ouddorps Mannenkoor zingt psalmen en geestelijke liederen.
Het 50-leden tellende Christelijk Ouddorps Mannenkoor zingt psalmen en geestelijke liederen.

Start 2020 muzikaal bij het Ouddorps Mannenkoor

Algemeen 404 keer gelezen

Ouddorp - Het 50-leden tellende Christelijk Ouddorps Mannenkoor (COM) zingt psalmen en geestelijke liederen en start in 2020 met de voorbereiding voor twee prachtige uitdagingen. U kunt daarbij zijn!

Iedere man vanaf 16 jaar kan op projectbasis een half jaar meedoen met de 2-wekelijkse repetities op maandagavond met als afsluiting een CD-opame in de grote kerk van Brielle op zaterdag 20 juni en de Zomerzangavond op 27 juni 2020.

Zomerzangavond
Tijdens de Zomerzangavond, die het Ouddorpse koor jaarlijks organiseert in de bloemenschuur van de familie Klepper, zing je samen met het beroemde 140-leden tellende Shaare Zedek koor.

Het Ouddorpse Mannenkoor is inmiddels het op één na grootste mannenkoor op Goeree-Overflakkee en groeit nog steeds. Onder leiding van dirigent Dinant Struik en organisten Willem den Boer en Stephan Folmer zal gewerkt worden aan de opname van een nieuwe CD.

Beleef de sfeer op het mannenkoor en doe mee met deze mooie activiteiten. Meer informatie is te vinden op de website christelijkouddorpsmannenkoor.nl of onze facebookpagina fb.com/chrouddorpsmannenkoor. Wilt u meedoen? Bel dan naar de secretaris Wim Grinwis: 0187-682455, of stuur een e-mail naar secretaris@christelijkouddorpsmannenkoor.nl. De eerstvolgende open repetitie is op maandag 20 januari in de ruimte van de Koningin Beatrixschool.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant