Door te vliegen in V-formatie houden ze elkaar uit de wind, waardoor ze sneller hun doel bereiken.
Door te vliegen in V-formatie houden ze elkaar uit de wind, waardoor ze sneller hun doel bereiken.

PCOB ontmoetingsmiddag Wilde Ganzen 20 januari

Algemeen 288 keer gelezen

Op maandag 20 januari wordt u van harte uitgenodigd op onze PCOB ontmoetingsmiddag. Deze keer staat Wilde Ganzen centraal. De deuren van De Hoeksteen staan voor u open vanaf 13.30 uur. We starten dan om 14.00 uur.

De kosten voor deze middag zijn € 4,- Bent u lid van de PCOB? Dan betaalt u € 2,-. Leden zijn van harte welkom. Dat geldt ook voor belangstellenden.

Wilde ganzen: klein project, groot verschil
Wilde ganzen zijn initiatiefnemers. Ze steken hun nek uit, bundelen hun kracht en gaan uitdagingen aan. Door te vliegen in V-formatie houden ze elkaar uit de wind, waardoor ze sneller hun doel bereiken.

Wie is wilde ganzen?
Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Hun manier is uniek. Zij steunen ontwikkelingsprojecten die opgezet zijn door mensen ter plekke in samenwerking met bevlogen Nederlanders. Dat doen ze met hun kennis, ervaring en financiële steun. Zo zorgen ze samen voor structurele verbetering. Mevrouw Emmy Janssen komt enthousiast haar verhaal vertellen over de projecten van Wilde Ganzen.
PCOB is een christelijke ouderenorganisatie en stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Goeree Overflakkeen te behartigen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant