Beide avonden eindigen met een spetterende disco in de kantine van Tennisvereniging het Westrak.
Beide avonden eindigen met een spetterende disco in de kantine van Tennisvereniging het Westrak.

Halloween in Oude-Tonge op 1 en 2 november

Actueel 496 keer gelezen

In Oude-Tonge staat het eerste weekend van november dit jaar geheel in het teken van Halloween. Er worden dit keer maar liefst twee avonden georganiseerd, zodat er voor alle leeftijden wat te beleven valt.

Vrijdag 1 november is de avond voor de jongere inwoners van het dorp en omstreken. Dan wordt het terrein rondom sportpark de Koepel omgetoverd in een sprookjesbos, waar kinderen tot 10 jaar een route kunnen lopen die is omgeven door lichtjes. Tijdens deze route zijn er punten waar de kinderen snoep kunnen krijgen. De route is geopend vanaf 18.30 en de start is vanaf het parkeerterrein van het sportpark.

Zaterdag 2 november is voor de echte durfals vanaf ongeveer 10 jaar en alle leeftijden daarboven.
Op deze avond is het Koepelbos veranderd in een spookbos waar je stalen zenuwen moet hebben om hier doorheen te durven lopen. Het spookbos is geopend vanaf 20.30 en de start vindt plaats vanuit Tennisvereniging het Westrak.

Beide avonden eindigen met een spetterende disco in de kantine van Tennisvereniging het Westrak. Adres; Sportpark de Koepel, Suissendijk 4 in Oude Tonge. Kijk voor meer informatie op facebook pagina Halloween Oude Tonge of stuur een mail naar halloweenflakkee@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant