MyObjective Fotografie - Flakkeese Tamara de Groot | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
De Flakkeese Tamara de Groot-Verweij van MyObjective Fotografie creëert daarom graag haar bijzondere FineArt portretten.
De Flakkeese Tamara de Groot-Verweij van MyObjective Fotografie creëert daarom graag haar bijzondere FineArt portretten. (Foto: )

MyObjective Fotografie - Flakkeese Tamara de Groot

  •   214 keer gelezen   Actueel

Als fotograaf moet je vaak foto's maken die passen bij het idee van de klant, foto's van hun kinderen, bedrijf of zichzelf in de look & feel die ze zelf willen. Daarbinnen kun je deels je eigen creativiteit kwijt maar je bent toch gebonden aan het beeld wat de klant van zichzelf heeft en wat zij terug willen. Daarom is het voor een professionele fulltime fotograaf zo fijn om af en toe bezig te zijn met persoonlijke projecten.

Door het uitwerken van een bepaalde look of idee, het zelf maken van speciale kleding, gebruik van props en het toepassen van speciale nabewerkingen ontstaan er bijzondere beelden die eerder aanvoelen als een schilderij dan een foto.
Portrait Masters Awards
Tamara heeft dit jaar drie van haar FineArt foto's ingezonden naar de prestigieuze internationale Portrait Masters Awards en heeft daarmee twee keer brons en een keer zilver binnengehaald. Met haar 'zilveren' foto van Noëlle met het popje heeft de internationale jury van topfotografen haar een plekje in de top 20 van de categorie 'Child Portraits' gegund. Haar foto zal tot de volgende Awards in de online gallery worden getoond.

Opsteker
Met een totaal aantal inzendingen van 8.000 over alle categorieën is dit een echte opsteker voor de fotografe die al aan het nadenken is over beelden voor de volgende Awards-ronde.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>