Afbeelding

Tabletcafé VakantieBieb Vakantie saai?

Actueel 168 keer gelezen

Tabletcafé in de Bibliotheek

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert met regelmaat een Tabletcafé in haar vestigingen. De eerstvolgende bijeenkomst in bibliotheekvestiging Oude-Tonge vindt plaats op vrijdag 29 juni van 10.00 tot 11.30 uur, toegang gratis.
Wil je meer uit je tablet halen? Wil je bijvoorbeeld weten hoe je e-books kunt lezen op je tablet of ben je op zoek naar leuke apps, tips & trucs van andere tabletgebruikers? Kom dan langs in het Tabletcafé! Tip: neem je tablet mee!
Heb je een tip/vraag op het gebied van tablets en ben je niet in staat om naar een Tabletcafé te komen? Je kunt je vraag ook 24/7 online stellen via de Facebookgroep "Tabletcafé Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta".


VakantieBieb

Hoera!!! De vakantie is weer in zicht! Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb – HET vakantiecadeautjes van de Bibliotheek. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.
Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!
Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Stuur ons een kaartje met daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb. Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl. De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus. Veel leesplezier!

Vakantie saai?
Vakantie saai? Niet bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. In de zomervakantie is er van alles te doen!
Voor kinderen wordt er regelmatig een kinderfilm vertoond (Bibliotheek Ouddorp), er worden Lego-bouwmiddagen georganiseerd en….heb jij de SUMMERSCHOOL al ontdekt? De Summerschool is HET educatieve programma voor kinderen in de zomervakantie. Meer informatie en aanmelden kan via www.leerenbeleef.nl/jeugd

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant