Het huidige pand aan de Voorstraat zal getransformeerd worden naar 2 appartementen en 2 maisonnettes.
Het huidige pand aan de Voorstraat zal getransformeerd worden naar 2 appartementen en 2 maisonnettes.

Woningbouwplan Voorstraat Oude-Tonge

Actueel 495 keer gelezen

Oude-Tonge – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge worden gepresenteerd aan gegadigden. Het huidige pand aan de Voorstraat zal getransformeerd worden naar 2 appartementen en 2 maisonnettes.

De transformatie zal uitgevoerd worden door DLN Multiservice uit Hoek van Holland. Het bedrijf doet dit in nauwe samenwerking met De 3 Linden Makelaardij, een bekende in de gemeente Goeree-Overflakkee, die de verkoop van de woningen op zich zal nemen.

Het perceel ligt aan de Voorstraat, vlakbij de kerk met, om de hoek, het gezellige plein met jachthaventje. De ontwikkeling van het project is in handen van projectontwikkelaar Bouhuisen Groep in Naaldwijk en de uitvoering zal gedaan worden door partner DLN Multiservice B.V.

'Wij richten ons met deze woningen op een brede doelgroep, een groep die behoefte heeft aan een eigen woonplek,' aldus Alexander Bouhuisen van Bouhuisen Groep. Met een woonoppervlakte van ca. 70 m² en twee slaapkamers zijn de appartementen op de begane grond, mét tuin, uitermate geschikt om je eigen plekje van te maken, waarbij je ook nog eens alle ruimte hebt.


'Zowel de starter als de senior die behoefte heeft aan een gelijkvloerse woning maar zijn tuin niet wilt opgeven heeft hier de mogelijkheid.'

Voor wie op de 1e verdieping behoefte heeft aan net iets meer woonruimte, zijn de twee maisonnettes een uitkomst! Deze hebben een woonoppervlakte van ca. 104 m2, waarbij je boven slaapt en doucht. Tevens zijn deze voorzien van een dakterras, waardoor je ook nog lekker buiten van een kopje koffie kan genieten!

De woningen die ontworpen zijn door Architect Wim Veerbeek uit Vlaardingen, zullen in kleur en uitvoering aansluiten bij de bestaande woningen aan de Voorstraat.


Belangstelling
De initiatiefnemers verwachten veel belangstelling voor het project omdat er op het hele eiland een grote vraag is naar woningen en men neemt aan dat juist de jonge generatie veel interesse zal tonen in deze woningen.
Op zaterdag 23 juni zal de Start Verkoop worden georganiseerd, u bent tussen 10.00 – 12.00 uur van harte welkom aan de Voorstraat in Oude-Tonge om uw belangstelling kenbaar te maken en zich in te schrijven als geïnteresseerde.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.bouhuisen.nl en zich inschrijven voor de nieuwsbrief van het project . Of neem contact op met de verkopende makelaar De 3 Linden via www.d3l.nl of bel 0187 – 60 04 25.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant