Afbeelding

Hulp bij internet- en bankzaken in de bieb

Actueel 251 keer gelezen

Rabobank Het Haringvliet werkt samen met de bibliotheken Hoeksche Waard en Zuid-Hollandse Delta om inwoners te helpen bij dagelijkse bankzaken en online bankieren. Vragen op dit gebied? U bent van harte welkom in de bieb!

Inloopspreekuur internetzakenBibliotheek Hoeksche Waard organiseert elke eerste week van de maand het inloopspreekuur "Eerste hulp bij internetzaken".

Hier kunnen bezoekers terecht met allerlei vragen over het gebruik van hun tablet en smartphone. Een mobiele adviseur van Rabobank Het Haringvliet is aanwezig om vragen van klanten over dagelijkse bankzaken en online bankieren te beantwoorden. Het eerstvolgende inloopspreekuur is op maandag 5 maart van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek aan de Steenenstraat in Oud-Beijerland. Een overzicht van alle data, tijden en locaties vindt u in de agenda op www.bibliotheekhoekschewaard.nl.

Tabletcafé online bankieren
Op Goeree-Overflakkee organiseert Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta samen met de bank elke maand een tabletcafé 'Rabobank bankieren op je tablet/smartphone'. Hier wordt stap voor stap uitleg gegeven over de Rabo Bankieren App en meer verteld over veiligheid en privacy. Het eerstvolgende tabletcafé is op woensdag 21 februari in de bieb in Ouddorp van 10.00 tot 12.00 uur. Speciaal voor jongeren is er op 23 maart en 22 juni de bijeenkomst 'Bankieren met je smartphone of tablet' over de bankzaken die jongeren online zelf kunnen regelen. Het is belangrijk dat jongeren al vroeg leren om hun eigen financiën te regelen en leren omgaan met geld. Kijk voor alle precieze data, tijden en locaties op www.leerenbeleef.nl onder activiteiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant