Kaartjes  zijn op vrijdagavond 20 oktober 2017 te koop vanaf 20.00 uur bij Café de Geit. Zorg dat je er op tijd bij bent want op=op.
Kaartjes zijn op vrijdagavond 20 oktober 2017 te koop vanaf 20.00 uur bij Café de Geit. Zorg dat je er op tijd bij bent want op=op.

Schuurfeest O.T.C. 3 februari kaartverkoop 20 oktober

Actueel 415 keer gelezen

Schuurfeest O.T.C. wordt na het grote succes van vorig jaar opnieuw georganiseerd op de nieuwe binnenlocatie. Een uniek moment voor een schuurfeest dat is februari zeker. Maar vorige bleek dat dit het er zeer zeker niet minder gezellig van maakte. De historische montagehal bleek de plek voor een geweldige feest.

Ook dit jaar zal men weer een nieuwe line-up weg zetten. Komend jaar met een andere dj, de dj die vroeger ook draaide op O.T.C.. Inmiddels is het al weer vier jaar geleden dat DJ Celebration het dak er af deed blazen. Daarnaast komen DJ Wip en Neus en Pim een gastshow geven, deze dj's onder meer bekend van Concert at Sea, de Visserijdagen in Bruinisse en 538 Koningsdag, beloven er een onvergetelijke avond van te maken. Bovendien wordt er ook komend jaar weer flink geïnvesteerd in het licht en geluid, zodat men er een onvergetelijke show van kan gaan maken.
Kaartjes zijn op vrijdagavond 20 oktober 2017 te koop vanaf 20.00 uur bij Café de Geit. Zorg dat je er op tijd bij bent want op=op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant