Den Bommel is heel goed op weg en ontving daarom deze week het officiële Jenaplan school logo.
Den Bommel is heel goed op weg en ontving daarom deze week het officiële Jenaplan school logo.

Officiële Jenaplan logo voor cjs 't Kompas

Actueel 337 keer gelezen

Den Bommel - Voor het derde achtereen volgende jaar volgt het enthousiaste team van CJS t Kompas den Bommel een studietraject op maat om in alle facetten een Jenaplan school te zijn van hoge kwaliteit. De school is aangesloten bij de Nederlandse Jenaplan Vereniging en het regionale netwerk rondom Rotterdam, zodoende groeit de kennis en het netwerk van scholen en collega's.

Al een aantal jaren wordt op de Jenaplanschool gewerkt vanuit thema's. De onderwerpen worden aangedragen door de juf maar ook door de leerlingen. Kinderen bedenken rondom de thema's hun eigen LEERVRAGEN en deze leervragen worden gekoppeld aan de LEERDOELEN van de kinderen passend bij hun niveau.

Logo
Den Bommel is heel goed op weg en ontving daarom deze week het officiële Jenaplan school logo. Voldoende reden voor deze kleine dorpsschool om trots te zijn op mooie onderwijskundige ontwikkelingen.

Met een gezellig kampvuur, barbecue en presentaties van de kinderen op het splinternieuwe podium was het nieuwe LOGO een kroon op het werk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant