Steef Visser lanceert Federatie Ondernemers Goeree-Overflakkee
Steef Visser lanceert Federatie Ondernemers Goeree-Overflakkee

Lancering Federatie Ondernemers Goeree-Overflakkee

Actueel 181 keer gelezen

Middelharnis. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Het Delta Netwerk op woensdag 18 december werd de Federatie Ondernemers Goeree-Overflakkee (FOGO) gelanceerd. Het Delta Netwerk heeft tot doel om beslissers en belangrijke stakeholders aan elkaar te verbinden ten gunste van de economische ontwikkeling van Goeree-Overflakkee. Kersverse voorzitter van de gelanceerde federatie van ondernemersverenigingen op het gehele eiland Goeree-Overflakkee is Steef Visser, accountant in Middelharnis.

FOGO
De FOGO, wat ‘vuur’ betekent in het Portugees, beoogt het vuur in de samenwerking tussen overheden en ondernemers aan te wakkeren en brandend te houden. “Ondernemers hebben altijd een eigen belang, daar zijn het ondernemers voor. Maar de federatie stelt zich continu de vraag: ‘Wat is goed voor het collectief?’, aldus Steef Visser.

Het Delta Netwerk
De jaarlijkse bijeenkomsten van Het Delta Netwerk worden georganiseerd door de Stichting Het Delta Netwerk en hebben tot doel beslissers en belangrijke stakeholders bijeen te brengen ten gunste van de economische ontwikkeling van Goeree-Overflakkee. Met ruim 120 aanwezigen was deze tweede bijeenkomst van Het Delta Netwerk wederom een succes. De bijeenkomsten zijn een gezamenlijk initiatief van de gemeente Goeree-Overflakkee, de Rabobank Goeree-Overflakkee, de provincie Zuid-Holland en de Kamer van Koophandel.

Meer over dit onderwerp in onze volgende editie.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant