Afbeelding

Fotowedstrijd ‘Vang de wind’

Actueel 89 keer gelezen

Brouwersdam. Beachclub Natural High en het Wereld Natuur Fonds (WNF) hebben samen een leuke fotowedstrijd opgetuigd voor de jeugd van 12 tot 18 jaar. De bedoeling is om op een creatieve manier de wind vast te leggen met je fotocamera.

De wind is een duurzame en schone bron van energie voor de wereld waarin we leven. Voor Natural High is het de basis van veel van de strand- en wateractiviteiten die bij de Beachclub te doen zijn. Gezien de jeugd de toekomst van onze wereld in handen heeft, leek het Natural High en het WNF leuk om juist deze groep op een originele wijze aan het werk te zetten met de wind. De wedstrijd is tot stand gekomen voor leden van het WNF in de leeftijd van 12 tot 18 jaar (de ‘lifeguards’), maar als je in die leeftijdsgroep zit en geen lid bent, mag je gewoon meedoen. Degene die de moeilijk grijpbare wind op de meest bijzondere manier weet vast te leggen, wint een kitesurfles voor 2 personen.
De winnaar zal bekend worden gemaakt op zaterdagmiddag 28 december, in Beachclub Natural High op de Brouwersdam in Ouddorp. Op deze dag zal er van alles te doen zijn rond de beachclub: zo kun je kennis maken met de kracht van de wind tijdens een workshop Powerkiten (vliegeren) en zal er een juttocht over het strand worden georganiseerd. Foto’s uploaden of je stem uitbrengen kan op de facebookpagina ‘Vang de wind’. Bekijk voor meer informatie over de fotowedstrijd het uitgebreide bericht op de website van Natural High.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant