Afbeelding

House of Games in Center Parcs Port Zélande

Algemeen 1.232 keer gelezen

In het Center Parcs in Port Zélande is van alles te beleven voor jong en oud. Er zijn veel soorten buiten- en binnenactiviteiten zoals windsurfen en klimmen. Ook kan je een hapje eten in het restaurant en een gokje wagen in het 'House of Games', de speelhal van Centre Parcs. Maar wat kun je daar nou precies spelen? Dat lees je hier.

Bij binnenkomst zal je misschien al gelijk opvallen dat er zowel ouderen als kinderen rondlopen in de speelhal. Het House of Games is een combinatie van een arcade hal en een gokhal. Veel kinderen slepen meters aan tickets onder hun armen mee die ze gewonnen hebben bij één van de vele arcade speelautomaten. Het gok aanbod is daar in tegen niet heel groot. Er staan veel oude speelautomaten die in een nieuw jasje zijn getrokken. De speelautomaten zien er daarom verzorgd en goed uit.

Zoals ik net al had vernoemd is het spelaanbod bij het House of Games in Center Parcs Port Zélande niet heel groot. Zo staan er een aantal Club 2000 (limited edition) automaten, Supatron, Golden Oldi, Super Joker en Universe Jackpot automaten verdeeld over de ruimte. De ruimte is niet groot. Alle gokkasten staan dicht op elkaar en dus zitten de bezoekers ook dicht bij elkaar tijdens het spelen. Er staan wat houten oude krukken en daar is eigenlijk alles ook wel mee gezegd. Je krijgt niet echt het gevoel dat je in een luxe gokhal terecht bent gekomen, maar hé: Je kan er gokken.

Als je niet heel veel waarde hecht aan het uiterlijk van een gokhal, is het prima om een avondje te gokken in het House of Games van deze vestiging in Ouddorp. De gokautomaten zien er goed uit en werken prima.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant