Afbeelding

Leutug in Dirksland sinds 1 december

Actueel 684 keer gelezen

1 december jl startte er een nieuwe bloemenwinkel in Dirksland. Leutug zit aan de Voorstraat en is een aanwinst voor het groeiende dorp op Goeree-Overflakkee.

Dirksland is een groeiend dorp op Goeree-Overflakkee en heeft behoefte aan winkels in het dorp. Er zijn er enkele, maar een bloemenwinkel nog niet. Carlina van Os speelt hier op in door in het pand waar zij vroeger al werkte te beginnen met de verkoop van bloemen, planten, woonaccessoires en brocante. Dat de vraag groot is, blijkt uit de mooie reacties van de vele klanten die al langs komen sinds de opening.

Ervaring
Carlina van Os heeft al 30 jaar ervaring in bloemen. Als 16-jarige begon zij in hetzelfde pand aan de Voorstraat bij toenmalig Bloemenwinkel Marieke in het vak.

Na het afronden van haar opleiding tot bloembindster aan de MTS te Aalsmeer trad zij hier ook in vaste dienst. Zij bleef hier lang werken tot dat de bloemenwinkel stopte. Vele mensen uit Dirksland kennen haar nog van die periode.

Hierna gaf zij in Middelharnis veel workshops voor wijkcentrum-zuid in het dienstencentrum aan de Doetinchemsestraat. Nu is het tijd om haar creativiteit te gebruiken voor haar eigen winkel.

Vier dagen open
Personeel heeft Carlina niet en daarom is zij ook maar vier dagen open. Op woensdag, donderdag en vrijdag kunt u voor uw bloemen, planten, rouw-en trouwboeketten of voor een leuk cadeau van 09.30 tot 17.00 terecht. Op zaterdag opent zij ook om 09.30 maar sluit zij om 15.30.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant