Afbeelding

Tennisvereniging Het Westrak organiseert Open Toernooi 2022

Algemeen 154 keer gelezen

Ook dit jaar zal tennisvereniging Het Westrak haar open toernooi weer organiseren van zaterdag 20 t/m zondag 28 augustus. Dat betekent een mooi toernooi in verschillende klassen, met de befaamde menu’s en de gebruikelijke gezelligheid. Dit toernooi heet niet voor niets FITR WESTRAK OPEN 2022         BUUTENGEWEUN GEZELLUG, en de toernooicommissie zal er voor zorgen, dat het deze naam niet voor niets gekozen heeft.
Eenieder, die met het Open Toernooi in week 34 mee wil doen kan zich inschrijven via de KNLTB-app of via Mijn KNLTB. Inschrijven kan van speelsterkte 9 t/m 3.

Naast het hoofdtoernooi is er in het openingsweekend van vrijdag 19-, zaterdag 20- en zondag 21 augustus ook het Open juniorentoernooi Het Westrak, dat elk jaar weer hele mooie tennispartijen oplevert. Er wordt gespeeld op de niveaus rood, oranje en groen in de leeftijd 13 t/m 17 jaar .
Inschrijven kan t/m 14 augustus.

Onze kok Denise zal, evenals vorig jaar de maaltijden verzorgen. Vrijdagavond is er de traditionele BuutenGeweun Gezellug mosselavond, maar ook op de andere avonden zorgt zij, met de altijd behulpzame vrijwilligers, voor een voortreffelijke maaltijd.

Uit de krant

Uit de krant