Afbeelding

De Gitaaracademie opent 2021 met unieke online Zoom-Sessies

Algemeen 166 keer gelezen

Muzikale ontmoetingen via live-stream sessies: start op 22 januari met een Open Mic!

De Rotterdamse Gitaaracademie opent het nieuwe jaar met een heel nieuwe online format: een set interactieve lessen, lezingen en meer via online Zoom-Sessies . Zo kunnen we elkaar muzikaal blijven ontmoeten op een positieve manier. De beste remedie tegen eenzaamheid is samen muziek maken! De eerste sessie start op 22 januari met een Open Mic voor de gitaar (gratis). 

Deze live-stream workshops, online cursussen, Open-Mics & Play-alongs zijn geschikt voor zowel gevorderde als beginnende spelers. Ook thuis kun je een instrument leren of je spel verbeteren! ‘We willen met deze Zoom-Sessies iedereen bereiken die momenteel niet het huis uit kan’, aldus organisator Nathasja van Rosse.

Zoom-Sessie Open Mic op 22 januari om 19.30 uur 
De eerste Zoom-Sessie in deze serie is een z.g. Open Mic voor gitaar en vindt plaats op vrijdag 22 januari om 19.30 uur met Nathasja van Rosse als host. Dit is een concert dat voor en door spelers en hun publiek wordt ingevuld. Spelers van alle niveaus en soorten gitaar zijn van harte welkom! Deelname is gratis.

Je kunt je opgeven voor 19 januari aanstaande (deelname beperkt) via  info@degitaaracademie.nl Vervolgens krijg je een mail met Zoom-link van de host van deze avond. Vijf minuten voor aanvang zorg je dat je klaar zit en inlogt met natuurlijk je gitaar en bladmuziek van de stukken die je wilt voorspelen bij de hand. 

We geven de online sessies aan zowel beginners als gevorderden. In de maanden januari t/m april staan er iedere maand verschillende sessies klaar:

  • Op 22 januari een Open-Mic voor nylonsnarige gitaar (alle niveaus) onder hosting van Nathasja van Rosse.
  • Op 26 januari een Ukelele Workshop (starters) onder leiding van Jur Vermijs.
  • Op 12 februari een Workshop Tremolo techniek voor klassieke gitaristen (gevorderden) en in maart een Workshop Blues door Blues Award winnaar Sjors Nederlof.

We willen de Zoom- Sessies voor iedereen toegankelijk houden, aldus van Rosse. Graag bieden we iedereen het plezier om elkaar online muzikaal te ontmoeten.

Je vindt De Gitaaracademie Zoom-Sessies terug op onze website: www.degitaaracademie.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant