Op "Schoolreisje" met Breicafé "Steekje los" | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Om het 8-jarig bestaan van "Steekje los" te vieren is er een "schoolreisje met de bus" naar de Nederlandse Breidagen in Amsterdam!
Om het 8-jarig bestaan van "Steekje los" te vieren is er een "schoolreisje met de bus" naar de Nederlandse Breidagen in Amsterdam! (Foto: )

Op "Schoolreisje" met Breicafé "Steekje los"

  •   59 keer gelezen

Middelharnis - Acht jaar geleden, in maart 2012, werd Breicafé "Steekje los" opgericht. Men dacht in eerste instantie dat dit Breicafé een aantal maanden zou bestaan, maar inmiddels is "Steekje los" niet meer weg te denken op Goeree-Overflakkee. Iedere eerste dinsdag van de maand komen er nog steeds tussen de 50 en de 70 dames in het Diekhuus bijeen om te breien en te haken.

Om het 8-jarig bestaan van "Steekje los" te vieren is er een "schoolreisje met de bus" naar de Nederlandse Breidagen in Amsterdam!

Nederlandse Breidagen
Op zaterdagmorgen 2 mei vertrekt de bus om 9:00 uur vanuit Sommelsdijk richting Amsterdam. Op de Nederlandse Breidagen (in de Kromhouthal) is er voldoende tijd om langs de stands te slenteren, rond te kijken en nieuwe inspiratie op te doen. Ook kun je eventueel aanschuiven bij een workshop. Daarnaast is er genoeg tijd om lekker te lunchen of een kopje koffie of thee te drinken en te breien en te haken.

Voor wie?
Het Schoolreisje is bedoeld voor iedereen die het gezellig vindt om een dag met "Steekje los" op pad te gaan en het leuk vindt om de Nederlandse Breidagen te bezoeken.
Daarnaast zijn ook echtgenoten, "vrienden&verloofden" en andere belangstellenden van harte welkom om aan te sluiten. Het is niet verplicht om naar de Nederlandse Breidagen te gaan. Als je man/vriend/verloofde het gezellig vindt om mee te gaan met de bus, maar daarna op eigen houtje Amsterdam wil verkennen, is dat ook mogelijk. Vanaf de Kromhouthallen vaart meerdere keren per uur over het IJ een pontje, dat je in 5 minuten afzet bij het Centraal Station. Vanaf daar ligt de binnenstad van Amsterdam op loopafstand.

Kosten en voorwaarden:
De prijs voor het Schoolreisje naar Amsterdam is:
• €30,00 p.p. (dit is inclusief een toegangskaart voor de Nederlandse Breidagen), of
• €21,00 p.p. zonder toegangskaart voor de Nederlandse Breidagen

Bij beide toegangskaarten is inbegrepen in de prijs:
• Vervoer heen en weer naar Amsterdam
• Koffie/thee in de bus. LET OP: zelf een mok/beker/kopje en evt. een lepeltje meenemen!!
• Iets lekkers
• Avondeten op de terugweg

Aanmelden en betalen kan:
• op de Breicafé-avonden van "Steekje los" op dinsdag 3 maart en dinsdag 7 april a.s.;
• persoonlijk bij Nicole van Kempen of Gerdie Schellevis; of
• via een email naar breicafesteekjelos@gmail.com. Je ontvangt dan via email een betaalverzoek. Zodra het verschuldigde bedrag is bijgeschreven, is je aanmelding definitief.

Als op dinsdag 7 april 2020 het benodigde minimum aantal deelnemers niet is gehaald, gaat het Schoolreisje niet door en ontvangt iedereen het betaalde geld terug.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>