Afbeelding

Surrealistisch expressionisme

Actueel 312 keer gelezen

Sommelsdijk - De tentoonstelling "Surrealistisch Expressionisme" van Karin Roozemond is te zien van 5 januari t/m 26 februari 2020 in de Remonstrantse kerk te Sommelsdijk.

Karin Roozemond (1968) schildert met vloeibaar acryl op een bewerkte ondergrond. Door de verf in verschillende kleuren te laten vervloeien ontstaat een ondergrond met vlekken en diepte. Hierin worden vormen zichtbaar die uitnodigen om deel te worden van de afbeelding. Elk schilderij is zo deels ontstaan vanuit 'toeval' en de energie van de verf en deels gemaakt door de schilderes en haar fantasie. 

Karin vindt haar inspiratie in dromen, visioenen, oude culturen,  sprookjes en legendes. Haar werk is kleurrijk, vol symboliek en heeft meer lagen, dit geeft het een mysterieuze uitstraling. Zij heeft jaren schilderles gehad van onder andere Marjon den Engelsman en in deze jaren haar eigen stijl ontwikkeld. Naast schilderen heeft zij een passie voor dansen, paarden, verhalen en gedichten. 
 
Van beroep is Karin GZ-psycholoog. Rust, puurheid en aansluiten bij de ware natuur, ziel van haar klanten zijn sterke kanten van haar.

U bent van harte welkom bij deze expositie na de kerkdienst op zondag (vanaf 11.00 uur tot ongeveer 12.00 uur), op verzoek (even aanbellen bij de fam. Schrier die boven de kerk woont) en elke woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant