Afbeelding

Een gezellig kerstdiner in het Prieel op Tweede Kerstdag

Algemeen 237 keer gelezen

Op Tweede Kerstdag, 26 december 2019, wordt er een kerstdiner georganiseerd in samenwerking met Goed voor Goed en stichting SRGO. Het kerstdiner is voor alle inwoners van Goeree-Overflakkee! Of je nu jong bent of oud(er), alleenstaand of met een gezin, van een kerkelijke gezindte of niet, van Ouddorp tot Ooltgensplaat: iedereen is van harte welkom!

De kosten zijn €2,50 per persoon en maximaal €7,50 per gezin. De bedoeling is om op een betaalbare manier mensen elkaar te laten ontmoeten en verbindingen te laten ontstaan. De inloop is vanaf 15.00 uur. Het diner start om 16.00 uur. Koffie/thee, limonade en sap zijn bij het diner inbegrepen. Alcoholische consumpties zijn voor eigen rekening. De locatie is het Prieel ; Olympiaweg 32, 3245 DL Sommelsdijk . Het Prieel wordt gratis beschikbaar gesteld door stichting SRGO!

Meld u aan vóór 2 december op kerstdinerflakkee@gmail.com , via Facebook of bel naar 06-30449494. U mag de kosten storten op NL38 RABO 0168434245 t.n.v. Stichting Goed voor Goed o.v.v. kerstdiner aanmelding en uw naam.

Voor degenen die geen vervoer hebben: als u dit aangeeft bij de aanmelding kunt u opgehaald en thuisgebracht worden. We vragen mensen die wèl vervoer hebben of zij bereid zijn iemand uit eigen dorpskern mee te nemen naar de locatie. Stichting Goed voor Goed stelt busjes beschikbaar vervoer mogelijk te maken voor mensen die niet mee kunnen rijden.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Wilt u helpen door een voorgerecht voor 10 personen te maken? Of als vervoersvrijwilliger? Of om tussendoor te helpen met de vaat? Graag!!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant