"Help, ik heb een vlieg ingeslikt"(Foto: Floris Heuer) Foto: Floris Heuer

Houten Kaap: o.a. kindertheater en Dirk Scheele

Actueel 405 keer gelezen

Ouddorp – De lente staat voor de deur en dat betekent: een nieuw programma voor strandtheater Houten Kaap! Ook voor dit seizoen is er weer een gevarieerd programma samengesteld met leuke voorstellingen, muziek en shows voor jong en oud. Zo komt Dirk Scheele zijn leukste liedjes zingen, vertoont Hilbert Geerling spectaculaire trucs in zijn goochelshow, zingt Alberto Napo Napolitano Italiaanse chansons tijdens de Italiaanse avond en komt er een vervolg op de Kaapse Comedy Night!

Net als in de voorgaande programma's is elke eerste zaterdag van de maand gereserveerd voor een leuke kindervoorstelling. In april is dit de vertolking van het populaire kinderboek 'Ik zou wel een kindje lusten' door Joes Boonen, 5 mei speelt theatergroep Koek & Ui de voorstelling 'Van mij!' en op 2 juni staat Mark van Vliet met zijn voorstelling 'Help, ik heb een vlieg ingeslikt' op het podium.

Volwassenen
Voor volwassenen staat een tweede editie van de zeer succesvolle Kaapse Comedy Night op het programma (2/6). Ook lachen wordt de brutale voorstelling van De gestampte Meisjes, Ballen 2.0, op zaterdag 21 april. De Italiaanse avond met Alberto Napo Napolitano en Clementine op 14/4 staat geheel in het teken van Italiaanse muziek, wijn en eten. En, net als vorig jaar, zal het strandtheater ook dit jaar een van de locaties zijn waar kunst wordt geëxposeerd tijdens Kunstkijk 2018, de kunstroute op Goeree-Overflakkee in het Hemelvaartweekend.

Familieshows
Liever met het hele gezin op pad? Kom dan naar de hilarische goochelshow van Hilbert Geerling op donderdag 3 mei. Of zing mee met de grootste hits van Dirk Scheele die zaterdag 28 april niet 1, maar 2 keer zal optreden. In het Pinksterweekend is het tijd voor 'Hakim op z'n best'. Deze interactieve show van Hakim (bekend van Sesamstraat) zit boordevol humor voor alle leeftijden.

Films
Voor zowel volwassenen als kinderen worden er ook films vertoond. De kinderfilms zijn onderdeel van de Houten Aap kindermiddag. Deze verrassende kindermiddag wordt sinds 1 maart wekelijks georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar. Iedere week staat er een andere creatieve, culturele, educatieve of sportieve activiteit op het programma.

Informatie
Het volledige programma met alle data en ticketprijzen is te bekijken op de website houtenkaap.nl en wordt iedere maand afgedrukt in De Uitwaaier, de uitagenda van Ouddorp Duin. Tickets voor de voorstellingen zijn online te bestellen via de website: www.houtenkaap.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant