Toermalijn start nieuwe yogaseizoen | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Yoga zorgt voor het loslaten van spanning, het verbeteren van de adem, het versterken van de spieren en soepeler maken van de gewrichten.
Yoga zorgt voor het loslaten van spanning, het verbeteren van de adem, het versterken van de spieren en soepeler maken van de gewrichten. (Foto: )

Toermalijn start nieuwe yogaseizoen

  •   80 keer gelezen   Actueel

Sommelsdijk - Na een heerlijke zomervakantie begin je het nieuwe seizoen goed met het inplannen van een wekelijks rustmoment voor jezelf. Yoga is een vorm van beweging die zorgt voor het loslaten van spanning, het verbeteren van de adem, het versterken van de spieren en het soepeler maken van de gewrichten. Je komt bij een yogales weer bij jezelf, je leert je eigen lichaam beter kennen en kan zo voelen waar je grenzen zijn. Dat kun je daarna ook weer toepassen in het dagelijks leven. Er zijn verschillende vormen van yoga en er is altijd wel een les die bij jou past.

In de eerste week van september kun je bij Yogaschool de Toermalijn op verschillende locaties een proefles integrale yoga volgen, op Goeree-Overflakkee, Bruinisse en in de Hoekse Waard.
Integrale yoga is een toegankelijke vorm van yoga waarbij de houdingen bewust worden aangenomen en nagevoeld en die geschikt is voor iedereen.

Sommelsdijk
In Sommelsdijk worden ook andere lessen gegeven: kinderyoga, yogaplus voor senioren en mensen met klachten en yinyoga waarbij je langer in een houding blijft en zo werkt op de diepere lagen, de bindweefsels en de gewrichten.

Nieuw
Nieuwe yogavormen dit seizoen zijn Aerial yoga en Slowflow yoga. In een Aerial yogales doe je de yogahoudingen met ondersteuning van een doek, een soort hangmat. Het doek helpt je met balanshoudingen, het daagt je uit met zweefoefeningen en zorgt voor ondersteuning bij krachtoefeningen. Bovendien kun je er heerlijk ontspannen in schommelen alsof je gewiegd wordt.

Slowflow
Een andere nieuwe lesvorm die wij dit seizoen aanbieden is een Slowflow les. In deze dynamische yogales doe je een serie yogahoudingen achter elkaar zoals de zonnegroet. Je beweegt op het ritme van je adem en zorgt zo voor een soepel lichaam, meer uithoudingsvermogen en meer rust in je hoofd.

Proefles
Wil je meedoen met een proefles? In de eerste twee weken van september kun je bij alle groepen een proefles volgen tegen een gereduceerd tarief. Meld je aan via www.praktijkdetoermalijn.nl. Hier vind je ook de lestijden en de tarieven. Je bent van harte welkom!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>