Afbeelding

Ondersteuningsavonden Moedige Moeders

Actueel 300 keer gelezen

Met ingang van maandag 9 september 2019 start Moedige Moeders Goeree-Overflakkee weer met ondersteuningsavonden. De avonden zijn bedoeld voor mensen die in hun directe omgeving te maken hebben met verslavingsproblematiek, in welke vorm dan ook. Het kan gaan om alcohol, drugs, gamen en iedere andere vorm van verslaving.

De avonden zijn bedoeld als steun in de rug, een stukje zorg voor degenen die om de verslaafde heen staan. Tijdens de avonden is er ruimte om uw verhaal te doen, het stellen van vragen, het krijgen van tips en mogelijk advies. Maar bovenal is de avond bedoeld als een plek waar u een luisterend oor vindt. Een plek waar u in een veilige omgeving, anoniem uw verhaal mag delen.

De avonden worden begeleid door twee gediplomeerde medewerkers van Moedige Moeders, beiden ook ervaringsdeskundige.

De avonden zullen twee keer per maand plaatsvinden. Waarop maandag 9 september de eerste avond is en donderdag 26 september de tweede avond. Van 19.30 uur tot 21.30 uur. Aanmelden mag, maar is niet nodig. De ondersteuningsavonden vinden plaats in het Wijkcentrum, Doetichemsestraat 27, Middelharnis. Toegang gratis. Zie www.moedigemoedersgo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant