De gelijkmaker van Rowan Breen valt achter keeper Roy Hobbel (foto: Rinus van der Klooster).

Verrassende winst van Melissant op WFB na een rommelig verlopen wedstrijd

Actueel 508 keer gelezen

Ouddorp – Afgelopen zaterdag speelde WFB het uitduel tegen Melissant. Laatstgenoemde had nog tot nu toe nog geen punten behaald.

Tussen de twee ploegen ontspon zich een rommelige wedstrijd. Er gebeurde een hele tijd helemaal niets, totdat Melissant in de 38e minuut een vrije trap mocht nemen. Alex Krouwel kopt de 1 – 0 binnen. WFB kreeg voor de rust nog een kans via Stefan Nagtegaal, maar keeper Hobbel onderschepte de inzet. WFB begon goed aan de 2e helft en Geert Tanis kon direct na het beginsignaal een voorzet van Simon Bremer net niet afronden. Een vrije trap van Simon Bremer strandde in de muur van Melissant. WFB kwam uit het niets op 1 – 1. Een corner van Rowan Breen werd door keeper Roy Hobbel in het eigen doel gewerkt. WFB kwam zelfs op voorsprong toen Kevin Groenendijk neer werd getrokken in het strafschopgebied en Simon Bremer de 1 – 2 onberispelijk binnenschoot. WFB bleef ondanks de voorsprong de aanval zoeken en dit resulteerde in een uitbraak van Melissant en de 2 – 2 uit een afstandsschot van Nino Wielaard. Hierna werd Christiaan Nagtegaal van Melissant weggestuurd met de tweede gele kaart en even later zag Erik Tanis namens WFB ook zijn 2e gele kaart volgens scheidsrechter Bongers. Dit bleek niet correct en toen besloot scheidsrechter Bongers de wedstrijd tijdelijk te staken. Toen kort hierna de wedstrijd werd hervat bleef Erik Tanis buiten het elftal. Kort voor het einde maakte Marc Vroegindeweij (Melissant) de 3-2.