Afbeelding
Foto: TechniekBeeldbank.nu
vacature

E&I technician (dagdienst)

Actueel 215 keer gelezen

Europoort - Indorama  beschikt in het Rotterdam Europoort-gebied over een productielocatie met drie fabrieken en één Utilities plant. Op de locatie van 50 hectare wordt het polymeer Poly Ethyleen Tereftalaat (PET) geproduceerd in twee fabrieken met een totale capaciteit van 410.000 MT. Verder wordt er de belangrijkste grondstof voor PET geproduceerd in de PTA fabriek met een capaciteit van 630.000 MT. 

PTA staat voor Polymer Grade Tereftaalzuur, wat als een poeder wordt opgeslagen of per pijpleiding naar de PET fabrieken wordt getransporteerd. De belangrijkste grondstof voor PTA is Para-Xyleen wat als vloeistof per boot wordt aangevoerd en in de eigen haven wordt gelost samen met de grondstof voor het maken van PET de vloeistof Mono-Ethyleen Glycol.

Het halffabricaat PET, wordt als korrels verpakt in bulk en verlaat het terrein door middel van vrachtvervoer over de weg naar de klanten in West Europa. De klanten maken hier o.a. de recyclebare PET fles van voor de verpakking van water en frisdranken. 

Naast de PET en PTA fabrieken, beschikt de productielocatie over een eigen stoom en elektriciteitsvoorziening en verder is er een waterzuiveringsinstallatie voor het geproduceerde water evenals een verbrandingsinstallatie voor de afvalstroom van het PTA proces. 

Voor deze locatie is Indorama op zoek naar een E&I technician (dagdienst). Je draagt bij aan het in goede staat brengen en houden van installaties en apparatuur op elektrisch & instrumenteel gebied. Je plant en voert zelfstandig onderhoud uit, zowel preventief als correctief, op de PTA, PET en WWT fabrieken en de utilities plant Je stelt storingen vast en analyseert storingen voor zowel elektrisch, instrumentatie en analysers. Je verzorgt de administratieve afwikkeling van de uitgevoerde werkzaamheden in de daarvoor bestemde systemen. Uiteraard hoort ook het maken van verbeteringsvoorstellen bij het takenpakket. Kijk hier voor meer informatie over de functie en de benodigde opleiding. Via de link kun je ook direct solliciteren. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant