De kampioenen van de Ladies  League Samenspel Zuid Hollandse Eilanden.
De kampioenen van de Ladies League Samenspel Zuid Hollandse Eilanden.

Kampioenen Ladies League Samenspel ZH Eilanden

Algemeen 175 keer gelezen

Herkingen – Onlangs vond in het Verenigingsgebouw "Ons Huis" te Herkingen de kampioenenhuldiging van het Samenspel in.

Hier werden ook de deelneemsters van de Ladies League speciaal gehuldigd door voorzitter Jaap Jongejan, aan wie je zoiets heel goed kan overlaten.

Het was een hele gezellige middag, die druk werd bezocht. Het comité van de Ladies League, hadden het er druk mee gehad in de dagen naar aanloop van deze feestmiddag. Alles moest in kannen en kruiken zijn, en dat wasgoed gelukt. Er waren bloemen geschonken door een sponsor die onder andere gingen naar Annemiek Tiggelman en Marlien van den Bos. Ook was er nog een boeketje voor de eerste vluchtwinnares Heléne Zwackhalen uit Ooltgensplaat.

Ook werd er door een bakker speciale speciale Ladies League taartjes gemaakt en waren er tal van andere prijzen beschikbaar gesteld. Ook Richard van der Bos werd bedankt voor zijn inzet.

Deze kampioenen kregen een mooie bokaal, geschonken door het bestuur van het Samenspel. Onaangewezen Kampioen : 1. Marlien van den Bos, 2. Annemiek Tiggelman, 3. Sonja Hagens. Aangewezen Kampioen : 1. Annemiek Tiggelman, 2. Sonja Hagens, 3. Purdey Wetterhahn. Duifkampioen : Marlien van den Bos.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant