Om 14:00 uur zal de Ouddorpse Nieuwjaarsduik beginnen door middel van een 'warming-up' , gevolgd door het startschot.
Om 14:00 uur zal de Ouddorpse Nieuwjaarsduik beginnen door middel van een 'warming-up' , gevolgd door het startschot.

Nieuwjaarsduik Ouddorp 2018

Actueel 553 keer gelezen

Nieuwjaarsdag 2018 komt er aan en daarmee ook de Ouddorpse Nieuwjaarsduik. 14:00 uur zal het spektakel beginnen door middel van een 'warming-up' , gevolgd door het startschot. Het terrein is echter al vanaf 13:00 uur open, voorzien van gezellige muziek en de nodige versnaperingen. Nog altijd wordt het elk jaar drukker, het advies voor zowel deelnemers als toeschouwers is dan ook om tijdig aanwezig te zijn om niets te hoeven missen.

Deelnemers kunnen zich ter plaatse inschrijven, of thuis een inschrijfformulier downloaden via www.nieuwjaarsduikouddorp.nl. Vooraf invullen van formulieren versnelt de doorstroming van het registreren op het strand. Op de site zijn tevens adviezen en alle nodige informatie terug te vinden.
Kosten voor deelname bedragen € 3,00 welke ten goede komen aan KNRM-station Ouddorp en de Ouddorpse Reddingsbrigade.

Dit keer is gekozen om ook Stichting Zeldzame Ziekten Fonds te steunen. Ongeveer één miljoen Nederlanders – meer dan 6 procent van onze bevolking – heeft te maken met een zeldzame aandoening. Tegen dit angstwekkende feit strijdt het Zeldzame Ziekten Fonds al sinds 2005. Vooral kinderen hebben helaas te maken met een zeldzame aandoening.

Wilt u helpen tijdens het evenement ? Hiervoor kunt u zich via bovengenoemde site aanmelden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant