Afbeelding

Feestdagen Toegang Cursusprogramma Uitgelicht

Actueel 191 keer gelezen


Bibliotheek gesloten rondom feestdagen
Bibliotheek Ouddorp, Oude-Tonge en Middelharnis zijn gesloten op maandag 24 december, Eerste & Tweede Kerstdag (dinsdag 25 en woensdag 26 december), zondag 30 december en Oudejaarsdag & Nieuwjaarsdag (maandag 31 december & dinsdag 1 januari).

Altijd en overal toegang tot de Bibliotheek!
Regel met de gratis Bibliotheek Wise app jouw bibliotheekzaken wanneer je maar wil! Gemakkelijk zelf je boeken verlengen en reserveren met je smartphone of tablet? Er is een nieuwe bibliotheekapp die dit heel gemakkelijk maakt: de nieuwe Bibliotheek Wise App. Hiermee hebben leden van bibliotheken altijd en overal toegang tot de bibliotheekcatalogus. In de App kunt u het aanbod van de bibliotheek doorzoeken op titel, auteur, onderwerp, series, genre, e-books en zelfs op woorden als je de gehele titel niet meer kent. De App is gratis verkrijgbaar in de Appstore en Google Play.

Cursusprogramma Voorjaar 2019
Een nieuw jaar: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Wat zijn jouw goede voornemens dit jaar? Je Spaanse taalkennis ophalen voor de komende vakantie? Leren omgaan met je tablet of ben je opzoek naar een betere balans in je leven? Dat komt goed uit, want bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kan het allemaal! Het aanbod is te bekijken via www.bzhd.nl.

Cursus Uitgelicht:
Zo is geluk heel gewoon

In deze cursus krijg je praktische handvatten voor een positiever en gelukkiger leven. Gebaseerd op de uitgangspunten van de positieve psychologie. Een aantal onderwerpen die aan bod komen zijn: -Stress, wat is het en hoe kun je hier beter mee omgaan? -Geluk, wat is het en hoeveel invloed heb jij op je eigen geluk? -Wat houdt jou tegen om de volgende stap te zetten? -Welke emoties beperken je en hoe ga je daarmee om? In deze workshop sta jij centraal. Er zijn veel praktijkopdrachten en ruimte voor eigen inbreng, want we gaan aan de slag met het vergroten van jouw geluk.
Bibliotheek Middelharnis | Startdatum: Woensdag 23 januari | tijd 19:00-21:00 uur | aantal lessen: 5 | Prijs €80 / 5% ledenkorting

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant