Afbeelding

Winnaars gair peuterspeelzaal "De Gornet"

Actueel 262 keer gelezen

Ouddorp - Zaterdag 19 mei organiseerde peuterspeelzaal 'De Gornet' een gezellige fair in de ring van Ouddorp. Men kon lekker snuffelen tussen de vele kramen en kleedjes met allerhande artikelen. Daarnaast was er voor de kinderen ook van alles te doen, zoals een springkussen, schminken en grabbelen. Tijdens deze fair viel er ook voldoende te winnen!

Fam. Reus won een jaar lang gratis sporten van sportvereniging De Kriekel, fam. van der Meijden heeft het tuinbankje van Steigerhouthandel.nl gewonnen en Dennis Hameeteman ging er met de boodschappenkar van AH De Berg vandoor. Daarnaast is ook nog een mooie boodschappentas van Jumbo Sperling verloot. Janny Meijer was de gelukkige winnaar.

Naast deze 3 hoofdprijzen hebben nog meer verschillende bedrijven in omstreken prachtige prijzen gesponsord, hierdoor zijn veel mensen in de prijzen gevallen. We hebben genoten van deze prachtige dag en willen bij deze alle vrijwilligers, ouders en sponsoren hartelijk bedanken voor hun hulp. Zonder u was deze dag niet mogelijk geweest!

Wilt u graag meer informatie over peuterspeelzaal De Gornet of wilt u uw peuter inschrijven, dan kan dat via peutereiland.nl of heeft u vragen dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze leidsters op 06-86820467.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant