Je kunt ook eerst nog een proefles volgen op vrijdag 7 september bij Hofplein Goeree-Overflakkee om te kijken of theater wat voor je is.
Je kunt ook eerst nog een proefles volgen op vrijdag 7 september bij Hofplein Goeree-Overflakkee om te kijken of theater wat voor je is. Foto: Tom Sebus

Gratis proefles jeugdtheater Hofplein Goeree-Overflakkee

Actueel 224 keer gelezen

Jeugdtheater Hofplein is voor veel kinderen en jongeren een uniek huis waar ze kennismaken met theater. Waar ze de vrijheid ervaren om zichzelf te zijn. Theater gaat over meer dan alleen spelen op toneel. Of je nou de clown van de klas bent of juist wat stiller en meer op de achtergrond: bij Hofplein verken je grenzen en soms verleg je er nog een ook, want ervaren theatermakers helpen je alles uit jezelf te halen.

Zoek je avontuur, plezier en vriendschappen? De inschrijving voor het nieuwe seizoen is gestart! Je kunt ook eerst nog een proefles volgen op vrijdag 7 september bij Hofplein Goeree-Overflakkee om te kijken of theater wat voor je is. Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon langs! Proefles Jeugdtheater Hofplein Goeree-Overflakkee RGO Middelharnis, Kon. Julianaweg 54 te Middelharnis vrijdag 7 september 2018 - 6 t/m 8 jaar: 16.00-17.00 uur - 9 t/m 12 jaar: 17.00-18.00 uur

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor het nieuwe theaterseizoen 2018/2019 op www.jeugdtheaterhofplein.nl

Verbeeld verrijk verwonder - Een oud-Hofpleiner vertelt Stefan Droger speelde al op de basisschool bij Jeugdtheater Hofplein Goeree-Overflakkee. In groep zes kwam hij erachter dat De Theaterhavo/vwo ook bestond, een initiatief van Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam. Daar wilde hij heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant