Afbeelding
Foto: MMol_112_Christiaan-Bloem

Slapstickvoorstelling Houten Kaap

Actueel 171 keer gelezen

Ouddorp – Kom zaterdag 7 juli om 11.00 of om 13.30 uur naar strandtheater Houten Kaap voor de hilarische slapstickvoorstelling 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' voor kinderen vanaf 2 jaar.

Gebaseerd op het bekende prentenboek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch heeft Meneer Monster een bijna woordloze voorstelling gemaakt waarin een kleine mol op zoek gaat naar de maker van de drol die op zijn kop beland is toen hij even boven de grond kwam kijken. Vanaf een mat midden in de zaal en met mooie kostuums en veel fantasie en energie wordt het publiek meegenomen in de zoektocht van de kleine mol.

Meneer Monster stond eerder in de Houten Kaap met 'De Gruffalo', waarmee zij niet alleen de kinderen in het publiek wisten te vermaken maar ook hun ouders een grote lach op het gezicht bezorgden. Het theatergezelschap is verder bekend van de voorstellingen 'Fantastische Meneer Vos' en 'De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen'.

Tickets voor deze voorstelling kosten €12,50 en zijn online verkrijgbaar via houtenkaap.nl. Kaarten zijn ook te koop bij Bruna en VVV in Ouddorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant