De kleurrijke nieuwe shirts van SJO DBF.
De kleurrijke nieuwe shirts van SJO DBF.

SJO DBF schittert in nieuwe tenues dankzij sponsors!

Algemeen 468 keer gelezen

Het is met grote trots en enthousiasme dat wij, SJO DBF – de gecombineerde jeugd van VV Den Bommel en RKVV Fios – bekendmaken dat al onze jeugdspelers het veld zullen betreden in gloednieuwe tenues! Dit is mogelijk gemaakt door de gulle bijdragen van onze fantastische sponsors.
Een enorme shout-out naar Breesnee Uien B.V., Emovare, President Safety B.V., Kibeo, Knoop Bouwadvies, en Bioriginal. Jullie steun betekent niet alleen dat onze spelers er op hun best uitzien, maar versterkt ook de teamgeest. Dankzij jullie kunnen onze jeugdspelers vanaf de JO07 t/m JO17 zelfverzekerd en vol trots het veld op stappen, klaar om geweldige prestaties te leveren en sportieve herinneringen te maken.
De inzet van onze sponsors voor jeugdvoetbal en hun gemeenschapsgevoel is hartverwarmend. Deze vorm van samenwerking en steun is de basis voor succes, niet alleen op het veld, maar in alle aspecten van het leven.
Wij kijken uit naar de komende voetbalseizoenen, gewapend met onze nieuwe tenues en de voortdurende steun van onze geweldige sponsors. Op naar een toekomst vol overwinningen, plezier en onvergetelijke momenten op en naast het veld!
Blijf op de hoogte voor sportieve updates. SJO DBF nodigt iedereen uit om op de hoogte te blijven van updates en activiteiten via de Instagram- en Facebook-pagina (@sjodbf).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant