Ree kalfje (foto: Bart Vermeieren)
Ree kalfje (foto: Bart Vermeieren) Bart Vermeiren

Excursiebericht natuureiland Tiengemeten

Algemeen 533 keer gelezen

9 & 10 april OERRR paasexpeditie
Pak je verrekijker, trek je stoere schoenen aan en ga met de boswachter mee op pad over het eiland Tiengemeten voor een echte ontdekkingstocht!
15 april Wandeling naar de mooiste boom
Op de rietheuvel, helemaal in het westen staat misschien wel de mooiste, eenzame boom van dit eiland. Met prachtig uitzicht. Wandel met de gids mee naar deze speciale plek op Tiengemeten.
16 april De Schotse Hooglander op Tiengemeten
Het meest gefotografeerd op Tiengemeten is de Schotse hooglander. Fotogeniek met die lieve kop en haren voor de ogen… Maar waarom lopen die hooglanders hier eigenlijk? Leer van onze gids alles over de Schotse hooglanders en maak een wandeling op zoek naar deze grote grazers
22 april De watervogels van Tiengemeten
Tiengemeten is in de wintermaanden een waar water- en moerasvogelparadijs! Ga mee met onze vogelgids en leer alles over de watervogels die in het winterseizoen verblijven op Tiengemeten.
13 mei Broedvogels van Tiengemeten
Gefascineerd door vogels? Tiengemeten is een waar vogelparadijs! Ga mee met onze vogelgids en leer alles over de broedvogels op het eiland.
14 mei Op zoek naar de Ree
Oog in oog staan met een ree doet je verstillen, het lijkt bijna magisch als je dit dier in het wild tegenkomt. Leer van onze gids alles over de ree.
21 mei Stappen & Happen
De lekkerste wandeltocht in het najaar op Tiengemeten! Een walking dinner langs het moeras in het westen van het eiland dat je niet snel zult vergeten…
28 mei De vogels van Tiengemeten
Gefascineerd door vogels? Tiengemeten is een waar vogelparadijs! Ga mee met onze vogelgids en leer alles over de vogels op Tiengemeten.       

Uit de krant