Afbeelding

Podcast over de Watersnoodramp

Algemeen 1.180 keer gelezen

Naar aanleiding van het feit dat de watersnoodramp 70 jaar geleden is, is vanaf 1 februari a.s. een speciale FlakkeePodcast te beluisteren.In deze podcast praten Gerda Vis, Bastiaan Veldkamp en Erwin van Oosten met 3 ooggetuigen die de ramp op jonge leeftijd hebben meegemaakt. Servaas Kievit, Wim de Bonte en Maarten van der Klooster hebben een mooi verhaal over hun herinneringen aan deze grote en indrukwekkende gebeurtenis in deze speciale editie van de FlakkeePodcast.

De FlakkeePodcast
De FlakkeePodcast is nieuw voor het eiland Goeree-Overflakkee, en is een soort radio programma, maar dan gemaakt om via internet, dus niet live, te beluisteren. Je luistert de FlakkeePodcast wanneer het jóu uitkomt, ofwel “on demand” via www.deflakkeepodcast.nl en de muziekplatforms Spotify, Podimo en Apple en Google Podcasts.

In de FlakkeePodcast nemen we de tijd om de verhalen te vertellen van bewoners en bedrijven op Goeree Overflakkee. Eind november 2022 is de eerste podcast verschenen. Met de zogenaamde BuurtPodcast, gericht op de kernen van Goeree-Overflakkee, zjjn we begonnen met de optekenen van verhalen uit Sommelsdijk. Inmiddels zijn we 7 podcasts verder met enorm uiteenlopende verhalen. Van Cherity re-use over het weggeven van gebruikte goederen tot aan Wijnenwereld.nl waarin we het verhaal van Laurens van Eesteren laten horen.

De FlakkeePodcast is van start gegaan in Sommelsdijk, maar is zeker bedoeld voor iedereen en elk bedrijf op Goeree Overflakkee! 

Zakelijke Podcast
De zakelijke podcast is enorm in opkomst. Uit onderzoek blijkt dat de podcast serieus bijdraagt aan het succes van je business of het verhaal dat je wilt vertellen!

De FlakkeePodcast bied, als lokale onderneming, bedrijven op Goeree Overflakkee de mogelijkheid om een zakelijke podcast te produceren. Wij ondersteunen met het script, productie in onze eigen audiostudio en de distributie van jouw zakelijke podcast.

Luister de FlakkeePodcast op www.deflakkeePodcast.nl Spotify, Podimo en Apple en Google podcasts.

Op de hoogte blijven van nieuws en onze nieuwste podcasts? Volg ons via Instagram, Facebook en Twitter!

Maarten van der Klooster vertelt in de FlakkeePodcast over zijn ervaring met de watersnoodramp in Ouddorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant