Barbara Buis is trots op haar nieuwe kapsalon en inrichting. Foto: Cora de Boed
Barbara Buis is trots op haar nieuwe kapsalon en inrichting. Foto: Cora de Boed

Barbara Hairfashion is verhuisd naar D’n Diek

Algemeen 2.002 keer gelezen

Een warm welkom wachtte mij bij Barbara Hairfashion aan de Voorstraat in Sommelsdijk, in het oude pand weliswaar, want de kapsalon is inmiddels verhuisd naar een mooi ruim en rustig pand op D’n Diek in Middelharnis, naast de opgang met lift vanaf het Gedempt Kanaal aan de rechterzijde. Vanaf vandaag, dinsdag 29 november 2022, is het kappersteam operationeel.

Door Cora de Boed

Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij Barbara Hairfashion. Als je binnen bent, merk je meteen het teamgevoel. De kapsters geven elkaar ook graag een compliment als ze de klant tevreden zien met het resultaat van de coupe. 

De gloednieuwe kapsalon is stijlvol ingericht met donker hout en naturel tinten, spiegels tot aan de vloer en zitjes om te wachten totdat de klant aan de beurt is, een grote tafel achterin waar klanten kunnen genieten van een kopje koffie terwijl de kleur inwerkt. Op die manier worden de zeven stoelen die de kapsalon telt, goed benut. Dames en heren zijn welkom van 0 tot 80 jaar bij wijze van spreken. 

In een afgesloten ruimte in de salon is Jeannette Santifort zelfstandig aan het werk voor klanten die een voetreflexmassage of een bodymassage verkiezen. Wel is het noodzakelijk om daarvoor apart af te spreken met Jeannette via 06-30124138. 

De echtgenoot van Barbara, Raymond Buis, heeft in drie maanden tijd het hele bouwproject begeleid en meegewerkt, want er was heel veel werk te doen. Achterin de kapsalon is een toiletruimte gemaakt, water en elektriciteit aangelegd, een trap naar beneden, een nieuwe vloer gelegd, muren geverfd en de hele nieuwe inventaris kreeg een plekje. In feite is er na de zomervakantie begonnen met de klus wat een prachtig resultaat heeft opgeleverd. Bovendien heeft Barbara Hairfashion ook nog eens een nieuw logo! 

Barbara is vergroeid met het kappersvak. Als leerling van 18 jaar is zij bij Kersseboom in Sommelsdijk gaan werken en er nooit meer weggegaan. Zo’n 5, 6 jaar later is zij met Kersseboom gaan samenwerken en op 1 januari 2007 de kapsalon overgenomen. In 2011 heeft zij de naam ten goede veranderd in Barbara Hairfashion wat haar vrijwel gelijk nieuwe en ook jonge klanten opleverde. Met haar zes personeelsleden die allemaal in deeltijd werken, gaat zij aan het Zandpad in Middelharnis een mooie toekomst tegemoet.

Open huis
Op zaterdag 10 december houdt Barbara Hairfashion open huis van 14.00 tot 18.00 uur. Ook is Jeannette Santifort aanwezig om kennis te maken. De kapsalon is zeer goed bereikbaar. Met openbaar vervoer, de bus stopt aan het Zandpad voor de deur en voor wie met de auto komt: er is genoeg gratis parkeergelegenheid. In het centrum is het wel nodig om een parkeerkaart neer te leggen, maar bij het lang parkeren achter D’n Diek niet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant