Sander Pieterse uit Oude-Tonge en Luc Mellissant uit Middelharnis behaalden hun diploma mbo techniek in het vakgebied elektrotechniek.
Sander Pieterse uit Oude-Tonge en Luc Mellissant uit Middelharnis behaalden hun diploma mbo techniek in het vakgebied elektrotechniek.

Feestelijke diploma-uitreiking bij GO-College

Algemeen 22 keer gelezen

Op maandag 27 juni jl. werd het diploma uitgereikt voor de mbo techniekopleiding aan twee leerlingen: Sander Pieterse uit Oude-Tonge en Luc Mellissant uit Middelharnis. Het college wil deze mensen dan ook graag in het zonnetje zetten. Zij behaalden hun diploma mbo techniek in het vakgebied elektrotechniek. 

En natuurlijk was deze dag ook speciaal voor GO-college. Alweer had men twee die zélf hun leerweg bepaalden en die, in samenwerking met hun leerbedrijf, een mbo-diploma haalden. 

Sander haalde zijn mbo 3 diploma en is 1e monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit bij Schipper Electrotechniek in Nieuwe Tonge. Eerste monteur elektrotechnische systemen met mbo 3 op zak is Luc. Hij werkt bij Wetec in Stellendam.

Deze doeners hebben hiermee niet alleen een landelijk erkend diploma op zak. De bedrijven waar zij werken weten dat deze mensen goed onderwijs hebben gekregen, dat zij zelfstandig kunnen werken en in soft skills zijn onderwezen. Zo zijn ze nog beter in staat om op karwei of bij klanten thuis te communiceren, daarmee zijn ze ambassadeurs voor de bedrijven. Beide geslaagden hebben aangegeven om bij GO-college verder te gaan met een MBO 4 opleiding.

Voor meer informatie over onze opleidingen, kijk op website www.gocollege.nl .

Uit de krant

Uit de krant