Afbeelding

Geslaagde Avondvierdaagse Den Bommel

Algemeen 413 keer gelezen

De Activiteitencommissie van VV Den Bommel organiseerde de afgelopen week voor de 3e keer de Avond4daagse. Nadat hij vorig jaar door Corona helaas niet gelopen kon worden, stonden de seinen nu gelukkig op groen. De start was dinsdag 14 september vanaf Sportpark de Kruus. 

Er was een mooie opkomst, maar liefst 85 personen liepen mee. Jong en oud(er) was vertegenwoordigd, wat een prachtige mix aan mensen en leeftijden opleverde. De weergoden werkten prima mee. Elke uithoek van Den Bommel werd aangedaan, van de Grote Geer, het Bommels Beleefbos tot Bommelbeach en van de voetbalwei tot bijna elke straat in het dorp werd er gelopen. Iedere avond werd er afgestempeld op de kaarten en aan het einde van de tocht werden de door Elmar Plaisier Fysiotherapie gesponsorde medailles uitgereikt aan de deelnemers. Elke avond kregen de wandelaars wat te drinken (mogelijk gemaakt door Plusmarkt Slingerland) én wat lekkers te eten. Variërend van een gezonde appel van de Bommelse Landwinkel ‘t Zand, tot een zakje chips van WvE Grond & Infra of een zakje snoep van de Plusmarkt. 

Op de vrijdagavond was de feestelijke intocht. Na een lusje door Den Bommel kwam de meute aan bij Bakkerij Wolfert. Zij hebben sinds deze zomer een ijssalon, met fantastisch lekker schepijs ! Alle lopers kregen zo’n heerlijk ijsje van onze bakker. Daarna ging de tocht verder er werd er gefinished bij de Bommelstee. Daar kreeg iedereen van de Stichting een lekker patatje en de kinderen konden zich nog verder uitleven in de gymzaal. De ouders en het verdere publiek konden een lekker bakje koffie doen in de stee. 

Elke avond waren vele vrijwilligers in touw om de lopers te begeleiden en als verkeersregelaar voor de veiligheid te zorgen. De Activiteitencommissie wil hierbij alle vrijwilligers én sponsoren nogmaals heel hartelijk bedanke n ! Met zijn allen hebben we weer een fantastische vierdaagse neergezet. Op naar 2022 !

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant