Ook vanuit UWV kunnen mensen deelnemen aan de opleidingen van GO-college
Ook vanuit UWV kunnen mensen deelnemen aan de opleidingen van GO-college

UWV en GO-college sluiten overeenkomst

Algemeen 364 keer gelezen

Met het sluiten van een raamovereenkomst tussen UWV en GO-college is er weer een stap gezet voor bij- en omscholing tot vakmensen in de techniek. 

Iedereen die is aangemeld bij het UWV en die haar of zijn kansen op werk wil vergroten, kan contact met de school opnemen om te onderzoeken of zij een passende opleiding kunnen bieden.

Er zijn een paar basisvoorwaarden:
- aangemeld bij UWV - minimaal mbo niveau 3
- Elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde
- bereid en in staat om 6 tot 8 weken fulltime deel te nemen aan een omscholingstraject

Ieder die voldoet aan de hiervoor genoemde punten nodigen zij uit om via de website een informatiepakket aan te vragen. Onderdeel van de aanmelding is een talententest, waarmee zij de opleiding tot maatwerk kunnen maken. Zij helpen ook actief bij het zoeken naar een leerwerkbedrijf.

Een van hun doelstellingen is leerwerkbedrijven in de techniek helpen aan goed opgeleide vakmensen, die praktisch geschoold zijn en zelf initiatief nemen bij het up to date houden van hun vakkennis en kunde. Ook leerbedrijven sporen zij hierbij aan om zich te melden.

GO-college sleutelt mee aan je toekomst. Meer informatie, kijk op de website www.gocollege.nl . Bellen mag op 0187 750 834.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant