Afbeelding

Lokale leasemaatschappij ProMobility steunt TrafVic Kids

Algemeen 147 keer gelezen

Onder het motto ‘Goed voor Elkaar’ heeft de zakelijke leasemaatschappij ProMobility in Geervliet het project TrafVic Kids in het hart gesloten. Een initiatief van Fonds Slachtofferhulp gericht op de ontwikkeling van specialistische hulp voor kinderen die betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval. 

Ieder jaar zijn honderden kinderen betrokken bij een verkeersongeval. Sommigen verliezen daarbij een dierbare. Een nachtmerrie. Het project TrafVic Kids van Fonds Slachtofferhulp helpt deze kinderen. Adequate specialistische hulp verkleint de kans op psychische klachten en vergroot de kans op een zorgeloze toekomst van deze kinderen. Zakelijke leasemaatschappij ProMobility steunt het project vanaf 2021, onder het motto ‘Goed voor Elkaar’. Een belofte die de organisatie nastreeft in zakelijke dienstverlening, maar ook in onderlinge relaties en regionale maatschappelijke betrokkenheid.

Marc Noyons is naast lokaal betrokken ondernemer op Voorne-Putten, ook vader. “Toen we hoorden van TrafVic Kids wisten we meteen: hier moeten we iets mee. Als leasemaatschappij hebben we wekelijks te maken met schade en leed door ongelukken. Ook hier op Voorne-Putten en in de regio groot Rotterdam. We staan allemaal weleens in de file omdat er een ongeluk is gebeurd. Sta jij er weleens bij stil dat daar ook kinderen bij betrokken kunnen zijn die voor hun leven getekend zijn? Ik nu meer dan ooit, door het project TrafVic Kids. De traumatische impact op kinderen is een onbelicht onderwerp waar Fonds Slachtofferhulp terecht speciale aandacht aan besteedt en daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen”, aldus Marc. Ineke Sybesma is directeur/bestuurder van Fonds Slachtofferhulp. Ze is blij met de steun van ProMobility. “Ik vind het fantastisch dat een partij als ProMobility, met honderden leaseauto’s op de weg, zich bewust is van de gevaren in het verkeer en daar aandacht aan schenkt.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant