Oliebollenverkoop door Team Tour du Hans. Foto: Jacquelien Wielaard
Oliebollenverkoop door Team Tour du Hans. Foto: Jacquelien Wielaard Jacquelien Wielaard

Team Tour du Hans verkoopt oliebollen voor Stichting ALS

Algemeen 213 keer gelezen

Middelharnis - Tankstation FlakkeeCenter werd zaterdag niet alleen bezocht voor een schone auto of een volle tank maar ook voor een zak oliebollen. De opbrengt van de verse lekkernij kwam geheel ten goede aan de Stichting ALS Nederland en werd georganiseerd door Team Tour Du Hans.

Door Jacquelien Wielaard

Initiatiefnemers van Team Tour Du Hans, Sven van Nieuwenhuijzen en zijn zus Daphne, hebben al eerder acties op touw gezet om geld in te zamelen voor Stichting ALS. Sinds hun vader Hans de diagnose ALS kreeg, proberen zij zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om het onderzoek naar deze ongeneeslijke spierziekte en de ondersteuning aan patiënten te bevorderen.

Deze keer konden ze rekenen op de medewerking van Lekker Gebakken Bakkersspecialiteiten uit Den Bommel die geheel belangeloos zorgde voor de oliebollen en de kraam. Hierdoor komt de totaalopbrengst van 3470,- euro geheel ten goede aan de Stichting ALS.
Het Team kijkt terug op een zeer geslaagde actie, met dank aan Lekker Gebakken Bakkersspecialiteiten en aan Cees en Willeke van FlakkeeCenter!
Zie ook: www.tourduals.nl/team/tour-du-hans

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant